De feestjes komen er weer aan. Zelfs als er geen jubileums of verjaardagen te vieren zijn zit december vol met feestelijkheden. En bij al die gelegenheden moet er natuurlijk ook een passende outfit uit de kast getrokken worden. In deze blog vertel ik je over de verschillende soorten outfits waar je voor kan kiezen tijdens de feestdagen dit jaar. Lees je mee?

Helemaal klassiek gekleed

We moeten natuurlijk beginnen bij het begin en dat is toch de meest speciale outfit van allemaal, maar ook gelijk de outfit die we het minst vaak dragen en dat is het pak ofwel de smoking. Op kerst zien we die het meest terugkomen. Niet zo gek want het is vaak een nette sociale gelegenheid die om iets extra’s vraagt. We dragen zoiets dan ook snel op kerstavond of tijdens het diner op eerste kerstdag. Maar er zijn nog meer kerstdagen en iedereen vult die weer anders in.

Hip, vrolijk en feestelijk

De rest van de feestdagen vullen we meestal wat meer ontspannen in. En daar komt dan ook een outfit bij kijken die het midden houdt tussen ontspanning en feest. Ga daarom op dat soort dagen voor een gemakkelijke chino in een zachte kleur. Haal een paar trendy overhemden in huis en je hebt zo een vrolijke outfit die toch netjes is maar ook ontspannen oogt. Dat geeft meteen de sfeer aan en je neemt die vrolijkheid onbewust toch over.

In je pyjama

Het is tegenwoordig ook steeds normaler om de tweede kerstdag of een andere dag (of meerdere) in de kerstvakantie lekker te luieren en hem binnen te besteden met je gezin of partner in je pyjama. Lekker ontspannen en het past helemaal binnen de kaders van de crisis waar we nu in zitten. Maar het is dan wel leuk om een pyjama in huis te halen die de winter wat meer weergeeft of die gehuld is in een kerstprint. Dat maakt het toch een outfit voor de feestdagen.

Tijd om te shoppen

Op dit moment zijn er grote kortingen gaande maar onthoud ook dat spullen van mooie kwaliteit voor zichzelf spreken en geen korting nodig hebben om aantrekkelijk te zijn. Het is nu de perfecte tijd om jouw winter kledingkast aan te vullen en de kledingstukken voor de feestdagen uit te zoeken en alvast klaar te leggen.

Laat die kerstdagen maar komen, wij zien er in elk geval op en top uit!