Goede verlichting is altijd belangrijk, al helemaal in een magazijn! Bij bes LED zijn vele soorten lampen te koop, maar de LED high bay ufo lampen voor magazijn zijn het meest geschikt voor dit soort ruimtes. Deze lampen zijn namelijk het meest effectief in ruimtes die minimaal vier en maximaal zes meter hoog zijn. Perfect voor een magazijn of loods dus!

Hoe efficiënt zijn de LED high bay ufo lampen?

Het is algemeen bekend dat LED lampen veel zuiniger zijn dan bijvoorbeeld halogeen of TL verlichting. Je bespaart dus enorm op de energierekening, tot wel 80% zelfs. Deze lampen zijn daarom een goede en vooral rendabele investering; ze gaan namelijk ook nog eens superlang mee! De LED high bay ufo lampen van bes LED gegarandeerd bijvoorbeeld 35.000 branduren. Als je uit gaat van een werkdag van 8 uren dan kom je er al snel op uit dat deze lampen ten minste 12 jaar (zonder vakanties) meegaan. En dan heb je ook nog eens twee jaar garantie.

Helderheid en kleurechtheid

De lichtopbrengst van de LED high bay ufo lampen is wel 120.000 lumen. Een normale TL-buis heeft in vergelijking een gemiddelde lichtopbrengst van 2.160 lumen. Ook stralen deze lampen helderwit licht met een lichte warme gloed uit en licht de kleurechtheid boven de 70. Hierdoor zijn de lampen ook zeer geschikt voor werkplaatsen en andere ruimtes waarin het goed kunnen zien van een kleurnuance noodzakelijk is. Dus als je op zoek bent naar mooie heldere lampen voor een magazijn, loods, werkplaats of misschien zelfs een atelier of showroom dan zijn deze lampen zeker een overweging waard!

Ik wil deze lampen bestellen, waar moet ik op letten?

Je hebt na het lezen van dit blog natuurlijk direct besloten dat de LED high bay ufo lampen zijn wat jij nu nodig hebt in jouw pand. Maar er zijn natuurlijk nog wel een aantal zaken waar je op moet letten voordat je de lampen daadwerkelijk bestelt. Het zou namelijk erg zonde zijn als je de lampen koopt en er bij het monteren achter komt dat ze niet passen of ongeschikte zijn voor jouw ruimte. Een heel groot voordeel van deze lampen is gelukkig dat ze geen fitting nodig hebben, waardoor ze eigenlijk overal wel kunnen hangen. Daarnaast werken ze optimaal op temperaturen vanaf -20 tot en met 40 graden Celsius, een breed spectrum dus!